Nyheder og debat

Få en bjørn på i weekenden

Arctic Food er en af de stadeholdere, du med jævne mellemrum kan møde på markedet - og på lørdag finder ...
Læs Mere

Terroir talks på Hindsholm

For halvtreds år siden skulle folk arbejde en hel dag for at få råd til et kilo kød. I dag ...
Læs Mere

Gouda – romernes ost!

På markederne på Østerbro og Frederiksberg kan man i denne weekend møde Eric Nell og Nell's Cheeses. Eric specialisesrer sig ...
Læs Mere

Bladbeden – den oversete klassiker

Lige nu er det sæson for de hårdføre bladbeder - en kraftig bladgrøntsag, der trives fint i køligere vejr. Bladbeden ...
Læs Mere

Efterårssolhverv – sommeren slutter med lakrids

Sensommeren - grønthandlerens bedste tid - lakker mod enden, og kålsæsonen nærmer sig. Mandag er det efterårssolhverv, dag og nat ...
Læs Mere

Kvalitetsbørster indtager Frederiksberg

Børster er ikke bare børster - en god kvalitetsbørste skal kunne holde mange år, og så skal den selvfølgelig være ...
Læs Mere

Birthesminde får støtte til forarbejdning og cafe

Birthesminde, der producerer økologiske "slow grise" i Vipperød nær Lejre har fået 400.000 kroner i støtte til udvikling af forarbejdningslokaler ...
Læs Mere

Gem sensommeren

Sensommeren er den skønneste årstid. På grænsen til efteråret er der masser af smag at hente i grøntsagerne. Og man ...
Læs Mere
Loading...