
Et godt pæreår
I foråret havde vi en omgang frost, der ødelagde æblehøsten for mange sjællandske frugtavlere. Men pærerne blomstrer senere, så pærerne ...

Efterår er gryderetter: Irsk stuvning
Lad os lige starte med at slå en ting fast: Der skal ikke kål i irsk stuvning! Derimod skal der ...

Kartoffelferie!
I 1814 fik Danmark som det første land i verden en skolelov - og der blev undervisningspligt for alle. På ...

Olivenolie kan også gå i kage
En af de faste stadeholdere på Frederiksberg og Østerbro er Kransehuset, alias Preben Maack Andersen, som først og fremmest er ...

Smukke, velduftende kvæder
Det er lige nu, at de gyldne kvæder høstes. De er hårde som sten i rå tilstand, men en tur ...

Søndagsmarked hos Kogebogeriet
Hvis du ikke når at besøge Bondens Marked på Frederiksberg eller Østerbro, kan du alligevel komme til marked i denne ...

Få en bjørn på i weekenden
Arctic Food er en af de stadeholdere, du med jævne mellemrum kan møde på markedet - og på lørdag finder ...

Terroir talks på Hindsholm
For halvtreds år siden skulle folk arbejde en hel dag for at få råd til et kilo kød. I dag ...