Gouda – romernes ost!
På markederne på Østerbro og Frederiksberg kan man i denne weekend møde Eric Nell og Nell's Cheeses. Eric specialisesrer sig ...
Bladbeden – den oversete klassiker
Lige nu er det sæson for de hårdføre bladbeder - en kraftig bladgrøntsag, der trives fint i køligere vejr. Bladbeden ...
Efterårssolhverv – sommeren slutter med lakrids
Sensommeren - grønthandlerens bedste tid - lakker mod enden, og kålsæsonen nærmer sig. Mandag er det efterårssolhverv, dag og nat ...
Kvalitetsbørster indtager Frederiksberg
Børster er ikke bare børster - en god kvalitetsbørste skal kunne holde mange år, og så skal den selvfølgelig være ...
Birthesminde får støtte til forarbejdning og cafe
Birthesminde, der producerer økologiske "slow grise" i Vipperød nær Lejre har fået 400.000 kroner i støtte til udvikling af forarbejdningslokaler ...
Gem sensommeren
Sensommeren er den skønneste årstid. På grænsen til efteråret er der masser af smag at hente i grøntsagerne. Og man ...
Kålen kommer!
Det er så småt begyndt at blive efterår - og dermed tid til de lidt tungere retter med kål og ...
Høstmarked på økologiske gårde
Den sidste weekend i august arrangerer Økologisk Landsforening høstmarked på en lang række økologiske gårde rundt omkring i Danmark. Det ...