Nyheder og debat

Gouda – romernes ost!

På markederne på Østerbro og Frederiksberg kan man i denne weekend møde Eric Nell og Nell's Cheeses. Eric specialisesrer sig ...

Bladbeden – den oversete klassiker

Lige nu er det sæson for de hårdføre bladbeder - en kraftig bladgrøntsag, der trives fint i køligere vejr. Bladbeden ...

Efterårssolhverv – sommeren slutter med lakrids

Sensommeren - grønthandlerens bedste tid - lakker mod enden, og kålsæsonen nærmer sig. Mandag er det efterårssolhverv, dag og nat ...

Kvalitetsbørster indtager Frederiksberg

Børster er ikke bare børster - en god kvalitetsbørste skal kunne holde mange år, og så skal den selvfølgelig være ...

Birthesminde får støtte til forarbejdning og cafe

Birthesminde, der producerer økologiske "slow grise" i Vipperød nær Lejre har fået 400.000 kroner i støtte til udvikling af forarbejdningslokaler ...

Gem sensommeren

Sensommeren er den skønneste årstid. På grænsen til efteråret er der masser af smag at hente i grøntsagerne. Og man ...

Kålen kommer!

Det er så småt begyndt at blive efterår - og dermed tid til de lidt tungere retter med kål og ...

Høstmarked på økologiske gårde

Den sidste weekend i august arrangerer Økologisk Landsforening høstmarked på en lang række økologiske gårde rundt omkring i Danmark. Det ...