Søndagsmarked hos Kogebogeriet

Søndagsmarked hos Kogebogeriet

Hvis du ikke når at besøge Bondens Marked på Frederiksberg eller Østerbro, kan du alligevel komme til marked i denne weekend. Kogebogeriet  i Guldbergsgade – en kombineret cafe og dedikeret kogeboghandel – afholder nemlig madmarked søndag den 6. oktober fra kl. 11-16. Tanken er, at Kogebogeriet fremover vil afholde marked første søndag hver måned.

På det første marked kan du møde tre af de faste stadeholdere på Bondens Marked – Langebjerggård, der producerer lam og kaniner, Birthesminde, der producerer svinekød og Det lille Grønttorv, der stiller op med grønt fra Svanholm og Birkemosegaard. De får selskab af bl.a. Copenhagen Goat Milk, Blid Drik, Nordic Chufa og kokken Rasmus Bredahl, som er medforfatter til bogen  Neurogastronomi og disker op med overraskende smagsprøver.