
Rød dansk malkerace på Bondens Marked
En historie fortæller, at en slesvigsk kvægdrift engang i 1840'erne passerede Ryslinge, og at en af køerne kælvede ud for ...
Læs Mere
Læs Mere

Corona-update: vi har stadig markeder
Hele verden er ramt af coronavirus. Vi fortsætter dog med at afholde Bondens Marked - fra 3. april er vi ...
Læs Mere
Læs Mere

Stroopwafels: et stykke med Holland
Måske kender du allerede de hollandske sirupsvafler - stroopwafels - fra supermarkedet eller kiosken. Men du har måske aldrig fået ...
Læs Mere
Læs Mere

Julekurve 2019
På julemarkederne den 20. december på Frederiksberg og 21. december på Østerbro, trak vi traditionen tro lod om gavekurve med ...
Læs Mere
Læs Mere

Ingen julemiddag uden brunede kartofler
Brunede kartofler er et fast indslag i julemiddagen hos de fleste. Det har de været siden midten af attenhundredetallet - ...
Læs Mere
Læs Mere

Grønkål og lang kål
Nogen siger, at vi kan takke grønkålen for at vi kan overleve på disse breddegrader - og det kan der ...
Læs Mere
Læs Mere

Fundamentet er rugbrød
Fundamentet for et godt måltid - også for julefrokosten - er et godt brød. Og her i landet lever vi ...
Læs Mere
Læs Mere

Julefrokosttid
Det er julefrokosttid - både for de private og for dem, der holdes i regi af arbejdspladserne rundt omkring i ...
Læs Mere
Læs Mere