Nyheder og debat

Efterår er gryderetter: Irsk stuvning

Lad os lige starte med at slå en ting fast: Der skal ikke kål i irsk stuvning! Derimod skal der ...
Læs Mere

Kartoffelferie!

I 1814 fik Danmark som det første land i verden en skolelov - og der blev undervisningspligt for alle. På ...
Læs Mere

Olivenolie kan også gå i kage

En af de faste stadeholdere på Frederiksberg og Østerbro er Kransehuset, alias Preben Maack Andersen, som først og fremmest er ...
Læs Mere

Smukke, velduftende kvæder

Det er lige nu, at de gyldne kvæder høstes. De er hårde som sten i rå tilstand, men en tur ...
Læs Mere

Søndagsmarked hos Kogebogeriet

Hvis du ikke når at besøge Bondens Marked på Frederiksberg eller Østerbro, kan du alligevel komme til marked i denne ...
Læs Mere

Få en bjørn på i weekenden

Arctic Food er en af de stadeholdere, du med jævne mellemrum kan møde på markedet - og på lørdag finder ...
Læs Mere

Terroir talks på Hindsholm

For halvtreds år siden skulle folk arbejde en hel dag for at få råd til et kilo kød. I dag ...
Læs Mere

Gouda – romernes ost!

På markederne på Østerbro og Frederiksberg kan man i denne weekend møde Eric Nell og Nell's Cheeses. Eric specialisesrer sig ...
Læs Mere
Loading...