Nyheder og debat

Husk rødkålen!

Søndag er det mortensaften - en aften, der har overlevet, selv om vi egentlig ikke fejrer helgendage herhjemme. Dagen er ...
Læs Mere

Bestil gris, gås og and fra Birthesminde

Birthesminde tilbyder gris, and og gås til mortensaften og til julen. Du kan afhente kødet både på Birthesminde og på ...
Læs Mere

Et godt pæreår

I foråret havde vi en omgang frost, der ødelagde æblehøsten for mange sjællandske frugtavlere. Men pærerne blomstrer senere, så pærerne ...
Læs Mere

Efterår er gryderetter: Irsk stuvning

Lad os lige starte med at slå en ting fast: Der skal ikke kål i irsk stuvning! Derimod skal der ...
Læs Mere

Kartoffelferie!

I 1814 fik Danmark som det første land i verden en skolelov - og der blev undervisningspligt for alle. På ...
Læs Mere

Olivenolie kan også gå i kage

En af de faste stadeholdere på Frederiksberg og Østerbro er Kransehuset, alias Preben Maack Andersen, som først og fremmest er ...
Læs Mere

Smukke, velduftende kvæder

Det er lige nu, at de gyldne kvæder høstes. De er hårde som sten i rå tilstand, men en tur ...
Læs Mere

Søndagsmarked hos Kogebogeriet

Hvis du ikke når at besøge Bondens Marked på Frederiksberg eller Østerbro, kan du alligevel komme til marked i denne ...
Læs Mere