Nyheder og debat

Olivenolie kan også gå i kage

En af de faste stadeholdere på Frederiksberg og Østerbro er Kransehuset, alias Preben Maack Andersen, som først og fremmest er ...
Læs Mere

Smukke, velduftende kvæder

Det er lige nu, at de gyldne kvæder høstes. De er hårde som sten i rå tilstand, men en tur ...
Læs Mere

Søndagsmarked hos Kogebogeriet

Hvis du ikke når at besøge Bondens Marked på Frederiksberg eller Østerbro, kan du alligevel komme til marked i denne ...
Læs Mere

Få en bjørn på i weekenden

Arctic Food er en af de stadeholdere, du med jævne mellemrum kan møde på markedet - og på lørdag finder ...
Læs Mere

Terroir talks på Hindsholm

For halvtreds år siden skulle folk arbejde en hel dag for at få råd til et kilo kød. I dag ...
Læs Mere

Gouda – romernes ost!

På markederne på Østerbro og Frederiksberg kan man i denne weekend møde Eric Nell og Nell's Cheeses. Eric specialisesrer sig ...
Læs Mere

Bladbeden – den oversete klassiker

Lige nu er det sæson for de hårdføre bladbeder - en kraftig bladgrøntsag, der trives fint i køligere vejr. Bladbeden ...
Læs Mere

Efterårssolhverv – sommeren slutter med lakrids

Sensommeren - grønthandlerens bedste tid - lakker mod enden, og kålsæsonen nærmer sig. Mandag er det efterårssolhverv, dag og nat ...
Læs Mere
Loading...