Kvalitetsbørster indtager Frederiksberg

Kvalitetsbørster indtager Frederiksberg

Børster er ikke bare børster – en god kvalitetsbørste skal kunne holde mange år, og så skal den selvfølgelig være fremstillet af naturmaterialer. Det er filosofien bag BørstenBinderRiget, som du fredag den 20. september for første gang kan møde på Frederiksberg. BørstenBinderRiget forhandler alle typer af børster – fra børster til personlig pleje til computerpensler, babybørster og gulvskrubber. Fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet af certificeret bæredygtigt produceret træ – og at hårene er ægte dyrehår fra dyrlægekontrollerede bestande.

BørstenBinderRiget blev etableret i 2015. Indehaveren, Nicolai Kiil-Nielsen, fortæller, at det var på opfordring fra svigerfaderen, der i 25 år har bundet og trukket børster og koste: “Da han spurgte, om vi havde lyst til at blive oplært i børstenbinderfaget og starte vores eget firma, tog det os ikke lang tid at sige ja”. Motivationen var blandt andet, at familien gennem mange år har haft glæde af de smukke og slidstærke produkter og kunnet se, hvilke håndværksmæssige egenskaber, det kræver at fremstille dem.