
Dejligt sommergrønt: Spidskål med urter
Det er højsæson for spidskål og krydderurter. Spidskålen har mange muligheder - ud over Gyldenspjæts stuvede med sprængt oksebryst - ...
Læs Mere
Læs Mere

Nyt blikfang
Som du måske kan se på nyhedsbrevet og på illustrationen til denne nyhed, har vi fået et nyt "blikfang" - ...
Læs Mere
Læs Mere

Fredagsmarked på Frederiksberg
Bondens Marked udvider! Fra og med fredag den 2. august og i første omgang frem til jul, har vi to ...
Læs Mere
Læs Mere

Gastronomisk hæder til Det lille Grønttorv
Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening, der blev stiftet i 1964 af Mogens Brandt med støtte af bl.a ...
Læs Mere
Læs Mere

YouTuber sætter fokus på lokale sæsonvarer
Bondens Markeds gode ven Katrine Klinken, der i en årrække har skrevet om mad i Information og Hjemmet, har oprettet ...
Læs Mere
Læs Mere

Michelinråvarer i dit køkken
Når inspektørerne fra det franske dækfirma Michelin skal drysse stjerner over restauranterne, er det selvfølgelig ikke helt tilfældigt, at det bliver ...
Læs Mere
Læs Mere