Corona-update: vi har stadig markeder

Corona-update: vi har stadig markeder

Hele verden er ramt af coronavirus. Vi fortsætter dog med at afholde Bondens Marked – fra 3. april er vi også tilbage på Frederiksberg.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Vores markeder foregår udendørs, og der er sjældent mere end 100 personer forsamlet ad gangen på markedet.

Men vi skal selvfølgelig udvise forsigtighed alligevel: Sørg for at holde afstand til hinanden og os, når I er på markedet, følg stadeholdernes anvisninger.

Lad være med at tage smagsprøver selv hos de stadeholdere, der har smagsprøver, og hold øje med skilte, der angiver, om selvbetjening er tilladt i boderne.

Følger vi disse retningsliner, kan vi allesammen være med til at minimere risikoen for at blive smittet.

Og handler du på Bondens Marked, er du med til at sikre overlevelsen for de producenter, der stiller op eller leverer varerne til markedet.

Mange af dem har det nemlig ekstra svært under coronaepidemien – for de restauranter, de normalt leverer til, holder lukket eller laver take-away, så omsætningen falder i denne tid.

Medmindre du er i karantæne og har symptomer på at været smittet med corona, så er det bedste, du kan gøre, faktisk at komme på markedet og bestille take-away fra din yndlingsrestaurant.

Så kan du lade dem, der er alvorligt syge og i karantæne komme til på onlinesupermarkederne, og selv komme ud i den friske luft og lyset. Virus kan nemlig hverken lide UV-lys eller udtørring.

Så kan vi allesammen komme over krisen.