Fredagsmarked på Frederiksberg

Fredagsmarked på Frederiksberg

Bondens Marked udvider! Fra og med fredag den 2. august og i første omgang frem til jul, har vi to ugentlige markeder. Du kan som sædvanlig møde os på Østerbro om lørdagen fra 10-15, men bor du på Frederiksberg eller Vesterbro, kan du hver fredag fra 14-18 også møde os på Sankt Thomas Plads – på Frederiksberg Allé, ikke langt fra Vesterbro.

Du kan allerede nu se nogle af stadeholderne på det første marked i kalenderen – og regn med at vi i løbet af efteråret vil bestræbe os på at præsentere både de “velkendte” stadeholdere fra Østerbro og et udvalg af “nye” stadeholdere med spændende råvarer og madhåndværk på begge markeder.

Vi kan nemlig mærke, at interessen for at handle på markeder er der. Måske skyldes det, at mange er kørt trætte i supermarkedernes ensartede udbud, der er langt fra hvad der hedder “sæson” og “lokalproduceret”, og i stedet længes efter autenticiteten og efter den personlige kontakt med de handlende. Den kontakt, man man finder i de gode butikker – og ikke mindst på markedet, hvor der er den åbenlyse fordel, at dem, der sælger varen i mange tilfælde selv er producenten men i hvert fald altid ved, hvor og hvordan varen er produceret, og hvordan man kan bruge den i køkkenet.

Vi ses på Frederiksberg om fredagen og på Østerbro om lørdagen!