Julegris fra Hegnsholt

Julegris fra Hegnsholt

Alle lørdage i december er Hegnsholt med på Bondens Marked på Østerbro. Hegnsholt, der ligger i Lejre, medbringer bl.a. æg, leverpostej og medisterpølse og en smule kødprodukter fra spelsaulam.

Æggene er fra høns af blandede racer, så du kan finde både blå, grønne og røde æg i bakkerne. Fælles for æggene er at blommerne er knaldgule – hønsene bliver nemlig fodret med grøntrester, bl.a. fra Det lille Grønttorv.

Svinekødet kommer fra grise, der udelukkende er fodret med rester – bl.a. får de madrester fra de restauranter, Hegnsholt leverer til, deriblandt Relæ, Manfreds og Amass, og mask fra Broaden & Build, der brygger øl til Amass – og lammekødet kommer fra dyr, der udelukkende har spist græs.

Ud over de æg og kødprodukter, du kan finde på markedet, kan du også bestille flæskesteg til julen på Hegnsholts hjemmeside – og få den leveret på markedet på Østerbro den 21. december.

Til det første decembermarked på Østerbro, den 7. december, har du ydermere mulighed for at bestille en kasse med fersk kød fra mangalitza – den ungarske “uldgris”.

Du kan se mere om hvad og hvordan du kan bestille under de enkelte produkter i webshoppen på Hegnsholts hjemmeside.