Bestil gris, gås og and fra Birthesminde

Bestil gris, gås og and fra Birthesminde

Birthesminde tilbyder gris, and og gås til mortensaften og til julen. Du kan afhente kødet både på Birthesminde og på Frederiksberg på udvalgte fredage.

Igennem hele oktober, november og december måned slagter Birthesminde grise hver uge. De kan derfor tilbyde friskslagtet økologisk grisekød, og du kan spare 20% hvis du forudbestiller. Læs om grisekødet, om de forskellige pakker og om hvordan du bestiller på Birthesmindes hjemmeside.

Fjerkræ kan afhentes både på Birthesminde og på Frederiksberg på udvalgte dage. De økologisk juleænder og gæs nyder livet under åben himmel med fri adgang til motion, kløver og græs, foder og vand. Ænder og gæs leveres som frostvarer. Du kan læse mere om ænderne og gæssene og om hvordan du bestiller på Birthesmindes hjemmeside.

Hvis du bestiller gris, gås eller and til afhentning på Sankt Thomas Plads på Frederiksberg, kan du bestille til afhentning følgende dage:

  • Fredag d.1/11
  • Fredag d.29/11
  • Fredag d. 6/12
  • Fredag d.13/12
  • Fredag d.20/12