Gås fra Trivselsgården

Gås fra Trivselsgården

Trivselsgården, som af og til har besøgt Bondens Marked på Østerbro, tilbyder gås – som du kan forudbestille til levering på Østerbro, i Kbh. K eller i nabolaget den 20. december. 

De økologiske gæs fra Trivselsgården har levet under åben himmel med plads til begejstring, dvs. plads til at flyvetræne og til at finde yndlingsføden blandt markens mange grønne lækkerier. Levevilkårene på Trivselsgården er så gode, at gæssene herfra er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Din gås har ikke haft et navn, men den har kendt ”far Thomas” hele sit liv og er helt tryg ved ham. Gåsen aner derfor heller ikke uråd, når han løfter den op for at aflive den. Det hele foregår stille og roligt. Ingen stress. Selve slagtningen sker på vores eget slagteri. Dermed sparer vi både dyr og miljø for transport. Det giver god smag og god samvittighed.

Du kan gæs ved at kontakte Thomas på mobilnummer 2491 1576 eller ved at udfylde kontaktformularen på Trivselsgårdens hjemmeside.

Prisen er 150 kr. /kg og vægten ligger på ca 4,5 kg.