Michelinråvarer i dit køkken

Michelinråvarer i dit køkken

Når inspektørerne fra det franske dækfirma Michelin skal drysse stjerner over restauranterne, er det selvfølgelig ikke helt tilfældigt, at det bliver restauranter, der har fokus på råvarer af høj kvalitet, der løber med stjernerne og bib-gourmand’erne.  God mad starter med gode råvarer.

Det må derfor være på sin plads at sige tillykke også til de producenter på Bondens Marked, der leverer råvarer til restauranterne: Deres råvarer har selvfølgelig også spillet en rolle for tildelingen af stjerner. Og heldigvis kommer råvarerne og producenterne mere i fokus – det er ikke længere kun kokkene, der er rockstjerner på den gastronomiske scene.

Så næste gang du spiser på Relæ, Geranium, Frederiksminde eller andre Michelin-restauranter, så send en tanke til producenter som Torupgård, Hindsholmgrisen, Svanholm og Birkemosegaard, hvis råvarer du finder på Bondens Marked.

Så selv om du ikke spiser på en Michelin-restaurant, kan du tage råvarerne med hjem i køkkenet. For god mad starter med gode råvarer, også hjemme i køkkenet..