Sankt Jakobs Plads 24. marts
Så har det været forårsjævndøgn, og vi kan så småt begynde at tro på lysere og varmere tider. Denne lørdag kan vi sige velkommen til en ny stadeholder – Langebjerggård – som blandt andet medbringer kød fra lam, der har græsset frit ved Sejerøbugten.
Arctic Food
Arctic Food forhandler kød og kødprodukter fra det nordlige – det vil sige frosset kød og charcuteri af elg, ren ...
Bisgaards Butik (Det lille Grønttorv)
Bisgaards Butik forhandler primært sæsonens grøntsager fra Svanholm, Birkemosegaard og andre økologiske og biodynamiske producenter på Sjælland ...
Bondens Fadebur
Bondens Fadebur laver mad med sæsonens råvarer, og derudover forhandler æg, kød, charcuteri og andet godt fra udvalgte producenter ...
Hindsholmgrisen
I Hindsholm ved Martofte på Fyn producerer Carla og Poul økologiske frilandsgrise på grisenes præmisser. Soen får otte smågrise om ...
Kransehuset
Kransehuset ved Preben Maack Andersen importerer og sælger økologiske og konventionelle kvalitetsolivenolier, oliven og produkter, fremstillet af olivenolie fra Kreta ...
Langebjerggård
Langebjerggård er en lille økologisk gård i bunden af Sejerøbugten. Her producerer Mette og Henrik får, lam og spisekaniner. Alle ...
Svaneke Brød
Svaneke Brød sælger surdejsbrød bagt på økologisk, bornholmsk mel, og har derudover også et udvalg af kager og cookies ...