Sankt Jakobs Plads 2. juni

Sankt Jakobs Plads 2. juni

Vi indtager Sankt Jakobs Plads i det fineste sommervejr! Og lørdag den 2. juni er der virkelig mulighed for at få en smagsoplevelse: Hos Arctic Food og Lindegården kan du smage grillet rensdyrfilet med vildtsauce og grillede asparges med rabarberkompot. Mellem klokken 12 og 14 har børn endnu engang mulighed for at lave mad med varerne fra markedet sammen med kokkene fra Børnenes Madmarked. Kysøko sørger for æblemos, honning, æblemost og æblemjød, hos Kransehuset er der tilbud på udvalgte varer og som noget nyt produkter til køkkenet, fremstillet af oliventræ. Mercurialis besøger atter engang markedet med deres enorme udvalg af krydderurter og lægeplanter. Kærsgård Gårdbutik stiller op med kalv, kylling, pølser og æg, hos Svaneke Brød finder du det dejlige brød, Lindegården kommer med hvide og grønne asparges fra Søren Wiuff, samt æg og rabarber fra naboen, Benny har pakket vognen med ost for enhver smag, og Det lille Grønttorv kommer med sæsonens grønt – nye kartofler, salater, asparges og majroer. Vi får igen besøg af Sandaldays med kunsthåndværk fra Kenya, og så har en helt ny stadeholder meldt sig på banen: Susanne Kühn, som sælger have- og grøftekantsbuketter, spiselige blomster og en smule brugskunst.


Ingen indlæg fundet.