Peberdalsgaard ligger ved landsbyen Gyrstinge 10 km nordvest for Ringsted på Midtsjælland. Inge-Lise og Gert Schnack Sørensen har ejet Peberdalsgaard siden 1975, og har 2007 opdrættet bison på gården.

Bisonkød er meget fedtfattigt, og skal derfor steges mere nænsomt end oksekød. Stegene bør ikke steges ved højere temperatur end 180° ligesom hakket kød og hele kødstykker skal steges ved lavere varme. Stege og hele kødstykker bør ikke gennemsteges.

På Bondens Marked stiller Peberdalsgaard op med bove og tykkam stege, som kan blive udgangspunktett for en dejlig gang simremad eller bruges som marinerede bovbøffer. Desuden er der roastbeef, flanksteak og tykstege, som kan skæres til gode bøffer, samt cote du beouf og en enkelt mørbrad.

Peberdalsgaards frostvarer omfatter hakket kød, bisonburgere, grillpølser og leverpostej, og derudover medbringer Peberdalsgaard spegepølser af bison.