Hjælp til tilmeldingsformularen

For at tilmelde dig Bondens Marked som stadeholder, skal du udfylde de felter, der er markeret med »skal udfyldes«.  Udfylder du ikke disse felter, får du denne besked, når du trykker på »Send«:

Hvis du ikke har et passende billede (altså et billede af din stand elle dine produkter – et logo er lidt for upersonligt) kan du vente med at sende det.

Billedet skal være i .jpg-format (det er det format, man bruger til billeder på nettet, og det format, de fleste digitalkameraer og mobiltelefoner bruger som standard), og det skal være minimum 1200 px bredt, så vi kan bruge det som “banner” for markedet.

Det er vigtigt, at du markeree, at du har læst retningslinierne for stadeholdere – de indeholder bl.a. praktiske oplysninger om parkering, åbningstider, adgangsforhold mv. – og vi skal selvfølgelig kende dit firmanavn, cvr-nummer, kontakttelefonnummer og email mv.

Udfylder du skemaet korrekt, får du denne besked – og samtidig får du besked til den email, du har opgivet under kontakt-email, om at vi har modtaget din tilmelding, og vil behandle den i bestyrelsen.

Ser du ikke denne besked – og får du ingen email – er du ikke tilmeldt. Prøv igen, eller send oplysningerne – husk beskrivelsen af standen og det, du vil sælge – pr. almindelig mail til bondensmarked@bondensmarked.dk.