Sankt Jakobs Plads 28. juli

Sankt Jakobs Plads 28. juli

Hedebølgen og feriesæsonen fortsætter, men vi holder lørdagene på Sankt Jakobs Plads. Svaneke Brød holder stadig ferie, så vi har frisk brød fra Vores Brød i Valby med på markedet. Denne lørdag får vi besøg af Torupgaard, der producerer Spelsau, den gamle, nordiske fårerace, der kendes fra Island og Færøerne. Et af racens kendetegn er forresten at ulden kan have mange forskellige farver, som man vil kunne genkende i vikingetidens tøj og i vikingeskibenes sejl. Ud over fåre- og lammekød og charcuteri af kødet, har Torupgaard også oksekød fra rød dansk malkerace, svinekød fra sortbroget dansk landrace samt uldprodukter med på lørdag. Lørdag er Kransehuset tilbage, og du kan selvfølgelig igen købe årstidens frugt og bær hos KysØko og grøntsager hos Det lille Grønttorv.


Bisgaards Butik (Det lille Grønttorv)

Bisgaards Butik forhandler primært sæsonens grøntsager fra Svanholm, Birkemosegaard og andre økologiske og biodynamiske producenter på Sjælland ...

Kransehuset

Kransehuset ved Preben Maack Andersen importerer og sælger økologiske og konventionelle kvalitetsolivenolier, oliven og produkter, fremstillet af olivenolie fra Kreta ...

KysØko

KysØko er en sprøjftefri æbleplantage nær Næstved. Hos KysØko dyrker Anders og Susanne masser af forskellige æble- og pæresorter samt ...

Torupgård

På Torupgård avler Jens Frederik og Anne Marie får af racen spelsau. Det er en gammel, nordisk race, der både ...