Sankt Jakobs Plads 21. juli

Sankt Jakobs Plads 21. juli

I sommerferieugerne kører markedet på lavt blus. Du vil dog altid kunne finde sæsonens grønt og enkelte andre stader på Sankt Jakobs Plads. I denne uge får vi besøg af en helt ny stadeholder, Brede Havekiosk, som sælger økologisk certificerede blomster. KysØko er tilbage fra rejsen til Indien og kan fortælle historier om æbledyrkningen der. Svaneke Brød holder ferie, men i stedet kan du få brød, boller og søde sager fra Vores Brød i Valby (som Det lille Grønttorv og Kærsgård står for at sælge). Se listen over stadeholdere herunder – selvfølgelig med forbehold for pludselige til- og frameldinger.


Bisgaards Butik (Det lille Grønttorv)

Bisgaards Butik forhandler primært sæsonens grøntsager fra Svanholm, Birkemosegaard og andre økologiske og biodynamiske producenter på Sjælland ...

Brede HaveKiosk

Rikke fra Brede HaveKiosk sælger økologisk certificerede blomster, som hun dyrker på Mangholm i Nordsjælland ...

Hansens grønt og æg

Æg, rabarber og bær fra Gilleleje ...

KysØko

KysØko er en sprøjftefri æbleplantage nær Næstved. Hos KysØko dyrker Anders og Susanne masser af forskellige æble- og pæresorter samt ...