bm_newsletter_logo

Stadeleje oktober-november

Vi har i bestyrelsen besluttet at sætte stadelejen ned på Østerbro om lørdagen. Den normale stadeleje er 200 kr. for medlemmer og 350 kr. for ikke-medlemmer. Den sætter vi ned til henholdsvis 100 kr. for medlemmer og 175 kr. for ikke-medlemmer.

Prisændringerne gælder kun i oktober og november - til december stiger priserne atter til det normale.

Priserne på Frederiksberg er uændrede - 200 kr. pr gang for medlemmer og 350 kr. pr. gang for ikke-medlemmer.

Julen står for døren

Der er stadig blade på træerne - men alligevel står julen for døren, for os stadeholdere. Rigtig mange har allerede tilmeldt sig julemarkeder - og vi har selvfølgelig også tænkt os at markere julen, først og fremmest med flere markeder og med længere åbningstider de to weekender før jul. Juleåbningstiderne bliver:

Frederiksberg
 • Fredag d. 6. december kl. 14-18
 • Fredag d. 13. december kl. 12-18
 • Fredag d. 20. december kl. 12-18
 • Fredag d. 27. december kl. 12-18
Østerbro
 • Lørdag d. 7. december kl. 10-15
 • Lørdag d. 14. december kl. 10-18
 • Søndag d. 15. december. kl. 12-18
 • Lørdag d. 21. december kl. 10-18
 • Søndag d. 22. december kl. 12-18
 • Lørdag d. 28. december kl. 10-18
 • Søndag d. 29. december kl. 12-18
Bemærk, at der er begrænset plads på begge markeder - juletræssælgerne optager halvdelen af pladsen, så sidste frist for tilmelding til markederne er torsdag den 28. november 2019.

Tilmeldingen sker efter "først til mølle"-princippet, men vi forbeholder os retten til at fordele stadeholderne, så vi undgår at en type varer er overrepræsenteret på markederne, mens en anden ikke kan fås - vores motto er jo "køb ind til hele måltidet".

Marked på Guldbergsgade

Kogebogeriet - en kombineret cafe og kogeboghandel i Guldbergsgade på Nørrebro - har fået lov til at afholde madmarked første søndag i måneden på fortovet uden for butikken.

Stadeholdere fra Bondens Marked er inviteret til at deltage - og vi ser det selvfølgelig som alle tiders anledning til at få spredt information om Bondens Marked på Frederiksberg og Østerbro.

Hvis I vil være med, så giv direkte besked til kogebogeriet. Her er hvad de skriver:

Kogebogeriet er mødested for madglade mennesker af alle slags. Vi er en boghandel med kogebøger, en café og et eventsted - og vi har netop fået tilladelse til at holde Madmarked hver den første søndag i måneden på vores 12x2 meter store fortov foran butikken!

Vi super begejstrede, for det giver en unik mulighed for at forme et fantastisk nyt Madmarked sammen med jer, som det hele handler om, nemlig de små passionerede producenter og erhvervsdrivende i madbranchen.

Vi bor på Guldbergsgade, som er en levende, hyggelig og central gade på Nørrebro, og området rummer alle slags mennesker. Med Madmarkedet vil vi gerne inspirere og overraske folk til mere og bedre madlavning og introducere dem for nogle af de mange spændende producenter, de ellers ikke møder.

Vi sørger for skabe rammerne, men vil også meget gerne høre jeres idéer og inputs til, hvad I mener, der kan skabe det bedste Madmarked.

Kogebogeriet sørger for følgende:
I medbringer selv alt inventar til standen: Stole, duge, udstilling, service, foldere mv. Og selvfølgelig et lækkert og fyldigt udvalg af de varer, I gerne vil sælge.

Markedets åbningstid er søndag d. 6. oktober mellem kl. 11-16. Udstillere kan stille op fra kl. 9, og der skal være pakket ned senest kl. 18.

Fordi det er første gang, vi holder markedet, betaler I kun 350 kr. for standen i intropris. Vi har plads til mellem 6-10 udstillere, så det er først til mølle.

Vi håber meget, at I har lyst til at være med til at forme et fantastisk Madmarked på Guldbergsgade! Har I spørgsmål, så sig endelig til. Vi kan fanges på 2320 0717 eller hallo@kogebogeriet.dk.

Jul i Zoo

Zoologisk Have afholder jul i zoo fra 15. november til 31. december. De har før haft fokus på foodtrucks, men havde sidste år en frugtbod, som var en succes, og vil i år satse mere på "to go"-produkter.

Man kan leje en hytte i hele perioden eller blive en del af en markedskalender som løbende skiftes ud. Prisen foreligger ikke, men betales som en del af omsætningen.

Hvis du er interesseret, så kontakt Kim Meldgaard, mobil 2825 7515 eller email kmn@zoo.dk

Husk markedsføring offline og online

 • Spørg Preben (vores kasserer) om du må få plakater til at hænge op i din butik og postkort til at give til dine kunder - og spørg gerne inden han selv kommer og giver dig dem
 • Brug de sociale medier og tag Bondens Marked (@Bondens Marked på facebook, @bondensmarkedikbh på instagram) eller send relevante billeder med sms til 4055 0804 eller mail til bisgaard@konkret.dk, så fixer vi det på Bondens Markeds konti
 • Kom med input (billeder / tekst) til hjemmesiden og nyhedsbrevet. Send færdigt materiale eller udkast til bisgaard@konkret.dk, så fixer vi den. Vi kan i øvrigt godt være stolte af vores nyhedsbrev, vores åbningsrate har være på over 50 % og vores klikrate på omkring 20 de sidste to uger. Det lyder måske ikke af meget, men det er en åbningsrate, der er mere end dobbelt så høj som gennemsnittet og en klikrate, der er næsten ti gange så højt som gennemsnittet, ifølge mailchimp (en af de store nyhedsbrevs-udbydere). Det betyder en og kun en ting: Vores kunder er meget interesserede i at vide på forhånd, hvem der kommer på markedet!
 • Meld dig ind i facebook-gruppen Bondens Markeds Venner, hvor du kan komme direkte i kontakt med kunderne

Tilmelding til markeder 2019

Tilmelding til markeder 2019
Fra 2. august og foreløbigt året ud holder vi marked både fredag og lørdag. Om fredagen holder vi marked på Frederiksberg, på Sankt Thomas Plads, på "hjørnet" af Vesterbro og Frederiksberg. Det er hver fredag fra 14-18. Om lørdagen holder vi, som nu, marked på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. På denne side kan du tilmelde dig markederne året ud. …
Læs mere

Sankt Thomas Plads 20. september

Sankt Thomas Plads 20. september
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 21. september

Sankt Jakobs Plads 21. september
Læs mere

Sankt Thomas Plads 27. september

Sankt Thomas Plads 27. september
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 28. september

Sankt Jakobs Plads 28. september
Læs mere

Sankt Thomas Plads 4. oktober

Sankt Thomas Plads 4. oktober
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 5. oktober

Sankt Jakobs Plads 5. oktober
Læs mere

Sankt Thomas Plads 11. oktober

Sankt Thomas Plads 11. oktober
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 12. oktober

Sankt Jakobs Plads 12. oktober
Læs mere

Sankt Thomas Plads 18. oktober

Sankt Thomas Plads 18. oktober
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 19. oktober

Sankt Jakobs Plads 19. oktober
Læs mere

Sankt Thomas Plads 25. oktober

Sankt Thomas Plads 25. oktober
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 26. oktober

Sankt Jakobs Plads 26. oktober
Læs mere

Generalforsamling 26. februar 2019

Generalforsamling 26. februar 2019
Foreningen Bondens Marked fmba afholdt generalforsamling den 26. februar 2019 hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58. Foreningen genvalgte bestyrelsen - med formanden og kassereren for en toårig periode, næstformanden for en etårig periode. Kontingent og stadeleje foreslås uændret, jf revideret regnskab og budget, som begge blev godkendt af generalforsamlingen. Klik på linket herunder for at se det fuldstændige referat fra …
Læs mere
facebook instagram