bm_newsletter_logo

Have we got news for you!

Som udlændingen siger ...

Nyt marked og nyt blikfang
Fredag den 2. august starter vi - som du forhåbentlig allerede har hørt - et nyt marked på Sankt Thomas Plads på Frederiksberg.

Og så har vi haft besøg af en grafiker, der har lavet nyt blikfang til os - plakater, postkort og grafiske elementer.

Det er altsammen noget, der skal kunne ses i gadebilledet og som udstråler det, vi vil forbindes med: det nærproducerede, håndværket, kvaliteten, dialogen - og så selvfølgelig at vi ikke bare er endnu en parkeringsplads for food trucks.

Nedenfor finder du et link til en tilmeldingsformular, du kan bruge til resten af året. Det er selvfølgelig ikke bindende, når vi taler så langt ud i fremtiden, men af hensyn til langsigtet planlægning er det rart med et lidt større overblik.

Melder du fra eller til, vil vi selvfølgelig gerne vide det senest onsdagen før markedet af hensyn til nyhedsbrevet.

Sociale medier
Vi vil sparke liv i vores instagram-profil, så tøv ikke, hvis du har et godt billede, du mener kan illustrere markedet. Læg billedet op en dag før du er på marked - torsdag og fredag er der god chance for at det bliver set. Der er to muligheder:
 1. Har du selv en instagram-profil, så "tag" Bondens Marked i billedet eller i kommentaren (skriv @bondensmarkedikbh i tagget eller kommentaren), så deler vi billedet på Bondens Markeds instagram- og facebook-profiler
 2. Har du ikke selv en instagram-profil, så send billedet med sms til 40550804 eller mail til bisgaard@konkret.dk - så sørger han for at få det sat på instagram og derfra dele det til facebook-siden (som forøvrigt har næsten 5000 fans)
Vi har derudover oprettet en facebook-gruppe for Bondens Markeds Venner - det vil sige en fælles gruppe for kunder og stadeholdere. Hvis du endnu ikke er medlem, så skynd dig at blive det - og gør det som din facebook-side, hvis du har en.

På den måde kan du komme direkte i kontakt med kunderne, lave forhåndsaftaler, særtilbud og meget mere. Det er noget nemmere end at skulle vente på at en af administratorerne godkender et opslag på facebook-siden (vi skal nok stadig dele opslag dertil, bare rolig).

Hjemmesiden
Vi vil have mere liv på hjemmesiden. Ham fra Det lille Grønttorv siger, at det ikke er noget problem for ham at levere en historie eller en opskrift hver uge - men det skal vel ikke være grøntsager alt sammen, så her er et par ideer til historier:

 • Dine produkter. Hvad er det, der gør dem specielle - er det måden, de bliver fremstillet, er det traditionen, er de særligt bæredygtige eller er der en filosofi, du gerne vil have spotlight på? Har du et nyt produkt, du gerne vil have fokus på, så fortæl, fortæl, fortæl.
 • Din hverdag. Med mellemrum vil vi gerne have historier fra hverdagen - det gælder især for primærproducenter. Det behøver såmænd ikke engang være solstrålehistorier, mange af vores kunder er storbymennesker, der ikke kender meget til livet på landet, så de vil gerne høre om hvorfor du laver, det, du nu laver.
 • Opskrifter. Det er altid populært - og gerne kombineret med et godt billede, så det også kan bruges på instagram.
 • Oplevelser fra andre steder - rejser, inspirationer, andre markeder - alt kan bruges.
 • Debatoplæg. Vi vil gerne engagere kunderne og samfundet, så kom med din mening.
Og: Er du ikke en ørn med en pen eller et keyboard, så send en mail til bisgaard@konkret.dk - så ser vi på det.

Men, som salig Leonard Sachs altid sluttede sin intro til Down at the old Bull and Bush, handler markedsføringen i meget høj grad om:

Dig selv
Du er en vigtig del af markedsføringen for Bondens Marked. Derfor er der tre vigtige ting, du kan gøre:
 • Hæng vores plakater op i din butik, din bod eller de steder, du ved, der kommer potentielle kunder (vi har lavet nogle i lidt mindre størrelse end dem, der bliver brugt på gadeplan - du får et par stykker næste gang, du kommer)
 • Brug postkortene som gavekort, som visitkort osv (du får postkort næste gang, du kommer)
 • Del begivenheden - selvfølgelig især når du er med, men også meget gerne, når du ikke selv er med
 • Del opslag fra Bondens Marked på de sociale medier - og sørg for at vi bliver opmærksomme på dine egne opslag (send dem til siden "Bondens Marked i København" og slå dem op i gruppen "Bondens Markeds Venner"
 • Del dine oplevelser med os - så deler vi dem med alle de potentielle kunder ...

Tilmelding til markeder 2019

Tilmelding til markeder 2019
Fra 2. august og foreløbigt året ud holder vi marked både fredag og lørdag. Om fredagen holder vi marked på Frederiksberg, på Sankt Thomas Plads, på "hjørnet" af Vesterbro og Frederiksberg. Det er hver fredag fra 14-18. Om lørdagen holder vi, som nu, marked på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. På denne side kan du tilmelde dig markederne året ud. …
Læs mere

Sankt Thomas Plads 2. august

Sankt Thomas Plads 2. august
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 3. august

Sankt Jakobs Plads 3. august
Læs mere

Sankt Thomas Plads 9. august

Sankt Thomas Plads 9. august
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 10. august

Sankt Jakobs Plads 10. august
Læs mere

Sankt Thomas Plads 16. august

Sankt Thomas Plads 16. august
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 17. august

Sankt Jakobs Plads 17. august
Læs mere

Sankt Thomas Plads 23. august

Sankt Thomas Plads 23. august
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 24. august

Sankt Jakobs Plads 24. august
Læs mere

Sankt Thomas Plads 30 august

Sankt Thomas Plads 30 august
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 31. august

Sankt Jakobs Plads 31. august
Læs mere

Generalforsamling 26. februar 2019

Generalforsamling 26. februar 2019
Foreningen Bondens Marked fmba afholdt generalforsamling den 26. februar 2019 hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58. Foreningen genvalgte bestyrelsen - med formanden og kassereren for en toårig periode, næstformanden for en etårig periode. Kontingent og stadeleje foreslås uændret, jf revideret regnskab og budget, som begge blev godkendt af generalforsamlingen. Klik på linket herunder for at se det fuldstændige referat fra …
Læs mere
facebook instagram