bm_newsletter_logo

Gem sensommeren ...

I denne uge har vi igen et par fantastiske markeder til jer, både på Frederiksberg og på Østerbro. Det er sensommer og efterår, og når sæsonerne skifter, er der masser af smag i grøntsagerne, og slagtesæsonen nærmer sig - så på madfronten er der altid noget at glæde sig til.

På Frederiksberg har vi i morgen fornøjelsen af at præsentere en helt ny stadeholder - Mad, der bare holder - som laver både færdigretter, sovse og andre varer, der er lige til at gå til. Du kan læse mere om stadeholderne på hjemmesiden.

Husk, at vi i listen over stadeholdere altid tager forbehold for uforudsete ændringer på grund af sygdom, pludseligt sæsonslut, udsolgt, uvejr og den slags!

Gem sensommeren

Gem sensommeren
Sensommeren er den skønneste årstid. På grænsen til efteråret er der masser af smag at hente i grøntsagerne. Og man kan stadig få en bid sommer hos Det lille Grønttorv, som lige nu har tomater i massevis. Tomater er den mest solgte grøntsag i Danmark, og det er måske let at forstå: tomaten har både syre, sødme og den femte …
Læs mere

Sankt Thomas Plads 13. september

Sankt Thomas Plads 13. september
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 14. september

Sankt Jakobs Plads 14. september
Læs mere

Bliv en af Bondens Markeds Venner

Bliv en af Bondens Markeds Venner
Vi har oprettet gruppen Bondens Markeds Venner på facebook. Den er til dig, der regelmæssigt handler hos stadeholderne på Bondens Marked på Østerbro og - fra næste uge - Frederiksberg. Stadeholderne er også medlemmer af gruppen, så her har du bedre mulighed for at komme i kontakt med dem, hvis de husker det, laver de opslag i gruppen om hvad …
Læs mere