Bondens Marked

Sankt Jakobs Plads 17. marts

Sankt Jakobs Plads 17. marts
Det bliver en blæsende og kold omgang på lørdag –  men heldigvis kan vi pakke os godt ind, så du stadig har mulighed for at købe de dejligste råvarer til weekendens og den kommende uges tryllerier i køkkenet. Stadeholderlisten er som sædvanlig med forbehold for pludselige til- og frameldinger.

Læs mere

Sæson: Tilbehør til stenbiderrogn

Sæson: Tilbehør til stenbiderrogn
Det er sæson for stenbiderrogn. Den mest almindelige servering er stadig stenbiderrogn på ristet brød eller blinis – den klassiske, russiske gærpandekage af boghvedemel – garneret med creme fraiche og hakket rødløg. Men sæsonens rodfrugter giver mange flere variationsmuligheder, og her er et par stykker med selleri, kartoffel og jordskok. Bagt selleri med stenbiderrogn Du skal bruge en lille selleri …

Læs mere

Sæson: Colcannon

Sæson: Colcannon
Lørdag den 17. marts er St. Patricks Day, den irske nationaldag. Så hvad er mere passende til den kommende uge end en solid omgang colcannon: Kartoffelmos med kål. Colcannon er en enkel ret, der kan serveres helt for sig selv, måske akkompagneret af sprødstegt bacon fra Hindsholm eller Birthesminde, eller bruges som tilbehør til alskens gryderetter – for eksempel en irish stew med lamme- eller fårekød, …

Læs mere
facebook