Bondens Marked

Nyhedsbrev for stadeholdere

Stadeholdermailen kommer ud til stadeholderne - medlemmer og "løse stadeholdere", der har været med på markedet mindst to gange. Her får I nyt om markederne, I har overblik over hvem der kommer på de næste tre-fire markeder, og I bliver mindet om at komme med bidrag til hjemmesiden og facebook. Stadeholdermailen supplerer facebook som kommunikationskanal.

Kontingent og stadeleje for marts
Kassereren, Preben Maack Andersen, Kransehuset, har udsendt faktura for stadeleje for marts (til både ikke-medlemmer og medlemmer). Det har betydning for udbygning og forbedring af de markeder, vi planlægger, og for sammenholdet i markedet, at alle bidrager og betaler inden fristens udløb.

Nye stadeholdere i april
I den normalt lidt stille april har vi fået et par nye stadeholdere, der har prøvet kræfter med markedet:

  • Butik Ø, som er en butik i Nordre Frihavnsgade, der handler med specialiteter fra de danske øer
  • Lottenborg Have, som er mikroproducenter af bl.a. blomster, urter og honning
Opstilling på pladsen
For at undgå trafikalt kaos på Sankt Jakobs Plads, især nu, hvor restauranterne er begyndt med udeservering, er det vigtigt at huske, at biler ikke må parkeres på pladsen mens der er marked - undtagelserne er salgsvogne og kølevogne, som kan få parkeringstilladelse.

Og så minder vi om, at det er vigtigt, at man møder frem i god tid - gerne senest 8.45. Det gælder især, hvis du har brug for meget plads til opstilling af salgsvogn eller telt, så kan det være besværligt, hvis du kommer så sent, at andre stadeholdere allerede har stillet op. Snak med dagens "pladsmand" - som oftest Preben Maack Andersen.

Maj måneds markeder
Vi planlægger markeder og opdaterer hjemmesiden en måned forud - så hvis du allerede nu kan sige, om der er markeder, du vil deltage i (eller, hvis du er en af de faste stadeholdere, allerede nu kan sige, om der er markeder, du ikke kan deltage i), er det en stor hjælp i planlægningen.

Du finder link til maj måneds markeder nedenfor. Send en mail eller skriv på facebook i "Bondens Markeds Indbakke", hvis du vil være med på markeder i april.

Bidrag til hjemmesiden
Hvis du er medlem af foreningen Bondens Marked, kan du bidrage til hjemmesiden. Senere i dag modtager du en mail med dit brugernavn til hjemmesiden bondensmarked.dk, og her får du samtidig et link til at vælge et password.

Herefter kan du foreslå indlæg til hjemmesiden. For at logge ind, skal du besøge denne side. Du finder et link til siden i stadeholder-menuen eller allernederst på hjemmesiden.

Nyheder til hjemmesiden kan være nyheder fra gården eller produktionen, nye produkter, opskrifter, arrangementer eller andet. Hvis du har gode billeder, så vedhæft dem. Hvis historien er relevant kommer den på hjemmesiden og i nyhedsbrevet - og bliver delt på Bondens Markeds facebookside med mere end 4.000 følgere.

Husk: Relevant indhold på hjemmesiden er med til at gøre den og markedet mere attraktive for kunderne. Bemærk - hvis du kun er lejlighedsvis stadeholder, er du ikke registreret som medlem, og kan ikke logge ind. Du kan se medlemslisten på hjemmesiden.

Sankt Jakobs Plads 4. maj

Sankt Jakobs Plads 4. maj
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 11. maj

Sankt Jakobs Plads 11. maj
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 18. maj

Sankt Jakobs Plads 18. maj
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 25. maj

Sankt Jakobs Plads 25. maj
Læs mere

Generalforsamling 26. februar 2019

Generalforsamling 26. februar 2019
Foreningen Bondens Marked fmba afholdt generalforsamling den 26. februar 2019 hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58. Foreningen genvalgte bestyrelsen - med formanden og kassereren for en toårig periode, næstformanden for en etårig periode. Kontingent og stadeleje foreslås uændret, jf revideret regnskab og budget, som begge blev godkendt af generalforsamlingen. Klik på linket herunder for at se det fuldstændige referat fra …
Læs mere
facebook instagram