Bondens Marked

Nyhedsbrev for stadeholdere

Stadeholdermailen kommer ud til stadeholderne - medlemmer og "løse stadeholdere", der har været med på markedet mindst to gange - hver fjortende dag. Her får I nyt om markederne, I har overblik over hvem der kommer på de næste tre-fire markeder, og I bliver mindet om at komme med bidrag til hjemmesiden og facebook. Stadeholdermailen supplerer facebook som kommunikationskanal.

Generalforsamling
Husk, at Bondens Marked holder generalforsamling den 26. februar hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58, 2100 København Ø. Der er møde- og stemmeret for medlemmer af Bondens Marked fmba. Dagsorden ifølge vedtægterne - se linket herunder.

Marts måneds markeder
Vi planlægger markeder og opdaterer hjemmesiden en måned forud - så hvis du allerede nu kan sige, om der er markeder, du vil deltage i (eller, hvis du er en af de faste stadeholdere, allerede nu kan sige, om der er markeder, du ikke kan deltage i), er det en stor hjælp i planlægningen.

Du finder link til marts måneds markeder nedenfor. Send en mail eller skriv på facebook i "Bondens Markeds Indbakke", hvis du vil være med på markeder i marts.

Andre markeder
Vi får mange tilbud om at lave markeder på andre steder i byen. Vi tror i bestyrelsen også på at det er muligt - og har derfor aftalt et møde med Frederiksberg Kommune den 7. marts, for at se på mulighederne for at lave et torsdags- eller fredagsmarked i bydelen,

Inspirationen kommer fra "Det grønne Julemarked", der blev afholdt søndag den 16. december 2018. Markedet var uhyre velbesøgt - og de besøgende var købelystne. Vi undersøger, om det er muligt at lave marked på Aksel Møllers Have, hvor der er en ny metrostation under opførsel.

Bidrag til hjemmesiden
Hvis du er medlem af foreningen Bondens Marked, kan du bidrage til hjemmesiden. Senere i dag modtager du en mail med dit brugernavn til hjemmesiden bondensmarked.dk, og her får du samtidig et link til at vælge et password.

Herefter kan du foreslå indlæg til hjemmesiden. For at logge ind, skal du besøge denne side. Du finder et link til siden i stadeholder-menuen eller allernederst på hjemmesiden.

Nyheder til hjemmesiden kan være nyheder fra gården eller produktionen, nye produkter, opskrifter, arrangementer eller andet. Hvis du har gode billeder, så vedhæft dem. Hvis historien er relevant kommer den på hjemmesiden og i nyhedsbrevet - og bliver delt på Bondens Markeds facebookside med mere end 4.000 følgere.

Husk: Relevant indhold på hjemmesiden er med til at gøre den og markedet mere attraktive for kunderne. Bemærk - hvis du kun er lejlighedsvis stadeholder, er du ikke registreret som medlem, og kan ikke logge ind. Du kan se medlemslisten på hjemmesiden.

Generalforsamling i Bondens Marked

Generalforsamling i Bondens Marked
Foreningen Bondens Marked Fmba afholder generalforsamling tirsdag den 26. februar 2019 klokken 17.00-21.00 hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58, 2100 København Ø. Dagsordenen er ifølge vedtægterne: Valg af stemmetællere Valg af dirigent Formandens beretning Regnskabsaflæggelse Behandling af indkomne forslag Fastsættelse af kontingent for A- og B-medlemmer (virksomheder og private) Fastsættelse af stadeleje efter oplæg fra bestyrelsen på generalforsamlingen Godkendelse af …
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 23. februar

Sankt Jakobs Plads 23. februar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 2. marts

Sankt Jakobs Plads 2. marts
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 9. marts

Sankt Jakobs Plads 9. marts
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 16. marts

Sankt Jakobs Plads 16. marts
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 23. marts

Sankt Jakobs Plads 23. marts
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 30. marts

Sankt Jakobs Plads 30. marts
Læs mere
facebook instagram