Bondens Marked

Nyhedsbrev for stadeholdere

Stadeholdermailen kommer ud til stadeholderne - medlemmer og "løse stadeholdere", der har været med på markedet mindst to gange - hver fjortende dag. Her får I nyt om markederne, I har overblik over hvem der kommer på de næste tre-fire markeder, og I bliver mindet om at komme med bidrag til hjemmesiden og facebook. Stadeholdermailen supplerer facebook som kommunikationskanal.

Kontingent og stadeleje for marts
Kassereren, Preben Maack Andersen, Kransehuset, har 15. marts udsendt faktura for medlemskontingent for 2019 (til medlemmer) og stadeleje for februar (til både ikke-medlemmer og medlemmer). Det har betydning for udbygning og forbedring af de markeder, vi planlægger, og for sammenholdet i markedet, at alle bidrager og betaler inden fristens udløb.

Nye stadeholdere i februar / marts
I de "kolde" måneder har vi fået et nyt medlem og flere nye stadeholdere har prøvet kræfter med markedet:

  • Trivselsgården, et lille økologisk landbrug på Vestsjælland, med opdræt af kalkuner, gæs, kaniner og kvæg. Trivselsgården er medlem af Bondens Marked.
  • Simonsen Coffeetruck - som navnet siger en kaffevogn, der også gør sig i salg af kaffe til "hjemmebryg" og har lovet, at de vil lave is til sommer
  • Bygaard, et urbant landbrug, der producerer forskellige svampe og "mikrogrønt", altså spirer af fx lucerne, som bruges til salater og andet
  • Syngja, der producerer shots med tilsatte insekter - fårekyllinger - som bidrager med B12-vitamin og en let umamismag
April måneds markeder
Vi planlægger markeder og opdaterer hjemmesiden en måned forud - så hvis du allerede nu kan sige, om der er markeder, du vil deltage i (eller, hvis du er en af de faste stadeholdere, allerede nu kan sige, om der er markeder, du ikke kan deltage i), er det en stor hjælp i planlægningen.

Du finder link til de to sidste måneder i marts og til april måneds markeder nedenfor. Send en mail eller skriv på facebook i "Bondens Markeds Indbakke", hvis du vil være med på markeder i april.

Referat fra generalforsamling
Den 26. februar afholdt vi generalforsamling hos Det lille Grønttorv. Referatet af generalforsamlingen finder du på hjemmesiden (kræver login - se nedenfor). Bestyrelsen takker for et godt første år, og fortsætter arbejdet med fornyet kraft og nye opgaver fra generalforsamlingen.

Bidrag til hjemmesiden
Hvis du er medlem af foreningen Bondens Marked, kan du bidrage til hjemmesiden. Senere i dag modtager du en mail med dit brugernavn til hjemmesiden bondensmarked.dk, og her får du samtidig et link til at vælge et password.

Herefter kan du foreslå indlæg til hjemmesiden. For at logge ind, skal du besøge denne side. Du finder et link til siden i stadeholder-menuen eller allernederst på hjemmesiden.

Nyheder til hjemmesiden kan være nyheder fra gården eller produktionen, nye produkter, opskrifter, arrangementer eller andet. Hvis du har gode billeder, så vedhæft dem. Hvis historien er relevant kommer den på hjemmesiden og i nyhedsbrevet - og bliver delt på Bondens Markeds facebookside med mere end 4.000 følgere.

Husk: Relevant indhold på hjemmesiden er med til at gøre den og markedet mere attraktive for kunderne. Bemærk - hvis du kun er lejlighedsvis stadeholder, er du ikke registreret som medlem, og kan ikke logge ind. Du kan se medlemslisten på hjemmesiden.

Sankt Jakobs Plads 23. marts

Sankt Jakobs Plads 23. marts
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 30. marts

Sankt Jakobs Plads 30. marts
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 6. april

Sankt Jakobs Plads 6. april
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 13. april

Sankt Jakobs Plads 13. april
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 20. april

Sankt Jakobs Plads 20. april
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 27. april

Sankt Jakobs Plads 27. april
Læs mere

Generalforsamling 26. februar 2019

Generalforsamling 26. februar 2019
Foreningen Bondens Marked fmba afholdt generalforsamling den 26. februar 2019 hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58. Foreningen genvalgte bestyrelsen - med formanden og kassereren for en toårig periode, næstformanden for en etårig periode. Kontingent og stadeleje foreslås uændret, jf revideret regnskab og budget, som begge blev godkendt af generalforsamlingen. Klik på linket herunder for at se det fuldstændige referat fra …
Læs mere
facebook instagram