Bondens Marked

Nyhedsbrev for medlemmer

Dette, første medlemsnyhedsbrev kommer ud til medlemmerne på ugentlig basis (eller måske kun hver fjortende dag?). I det kan medlemmerne holde sig orienteret om bestyrelsens planer, nye tiltag, blive præsenteret for nye medlemmer og stadeholdere, se, hvem der har tilmeldt sig markederne en lille måned frem og blive mindet om at de selv har et ansvar for at holde liv i hjemmesiden.

I denne omgang er nyhedsbrevet kun sendt til bestyrelsens medlemmer. Vi kan sige velkommen til to nye ansøgere - Syngja og Bygaard, se links herunder - og så er der kommet et referat fra den stiftende generalforsamling (der er også andre referater, men vi skal lige finde ud af hvad der skal lægges op - og nogen af referaterne er vist ikke på google docs). Man skal være logget ind for at læse referaterne.

BEMÆRK: I har nu mulighed for at tilføje historier til hjemmesiden - skriv et udkast på formularen, som I finder under "Min profil" (klik på linket og log ind med det password, I lige har fået). Vi retter historien lidt til og kontakter jer, hvis vi har brug for yderligere oplysninger. Gode historier ender i nyhedsbrevet.

Syngja

Syngja
I Syngja og Bugging Denmark arbejder vi med spiselige insekter som fremtidens bæredygtige proteinkilde. Vi har en farm i København NV og producerer bl.a. bæredygtige frugt/grønt shots under navnet Syngja Bugs N' Shots.
Læs mere

Bygaard

Bygaard
Urban farm i Sydhavn, København der producerer lokale grønsager, friske spirer og svampe. Bygaard er pt under omlægning til økologi. Følg bygaard på @bygaarddk.
Læs mere

Stiftende generalforsamling

Referatet fra den stiftende generalforsamling, afholdt lørdag den 24. februar 2018, hos Det lille Grønttorv, Holsteinsgade 58, 2100 København Ø. Download pdf-filen her.
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 16. februar

Sankt Jakobs Plads 16. februar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 23. februar

Sankt Jakobs Plads 23. februar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 2. marts

Sankt Jakobs Plads 2. marts
Læs mere
facebook