Bondens Marked

Tid til gule ærter


I morgen kan du igen finde os på Sankt Jakobs Plads. Her er masser af lokale og importerede delikatesser, bl.a. får vi igen besøg af Trivselsgården, der producerer gæs og kalkuner. "Gås i januar", tænker du måske - men så kan vi bare sige: Gule ærter. En dejlig vinterret, der mætter mange i flere dage. Den kræver lidt arbejde - gåsen skal parteres og saltes før du kan lave suppen, men det er besværet værd. Du kan fx følge Camilla Plums opskrift fra Jyllands Posten. Du kan også møde Arctic Food og deres udvalg af kød, bærprodukter og kunsthåndværk fra de nordlige egne. Og så er der selvfølgelig Kødbilen, KysØko, Kransehuset, Det lille Grønttorv, Svaneke Brød og Bennys Ostebil. Du kan finde den komplette liste over stadeholdere på de kommende markeder herunder - men husk, at der altid er forbehold for pludselige til- og frameldinger.

Sankt Jakobs Plads 19. januar

Sankt Jakobs Plads 19. januar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 26. januar

Sankt Jakobs Plads 26. januar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 2. februar

Sankt Jakobs Plads 2. februar
Læs mere
facebook