Bondens Marked

Bondens Marked 10. februar

På lørdag fylder vi igen Sankt Jakobs Plads med de herligste, friske råvarer: Kransehuset er tilbage med dejlige olier og olivenprodukter fra Grækenland, KysØko stiller op med æbler, most, frugtlæder, æblemjød, honning og andet æblegodt, Hegnsholt kommer med friske æg, pølser og andet fra gården - og Hindsholmgrisen byder på noget af Danmarks bedste svinekød og charcuteri. Svaneke Brød har friskt bagværk, 1 Godt Sted har udvalget af danske gin, kryddersnapse og øl fra bl.a. Fur, mens Det lille Grønttorv kommer med sæsonens grøntsager, og meddeler, at nu hvor frosten er sat ind, er det meste rødder. Der er som sædvanlig forbehold for sygdom og pludselige fra- og tilmeldinger. Se den komplette liste på Bondens Markeds hjemmeside.

Sankt Jakobs Plads 10. februar

Sankt Jakobs Plads 10. februar
Læs mere

Sæson: Rødbedetatar

Tatar-navnet er måske lidt misvisende i denne sammenhæng. I hvert fald er denne tatar helt og aldeles vegetarisk - og rødbederne er ikke blevet mørbanket under sadlen på tatarens vilde ridt over stepperne. Opskriften er oprindelig Erwin Lauterbachs, og er kommet Det lille Grønttorv for øre via en kunde. Til fire personer skal du bruge: To store rødbeder 1 banan-skalotteløg …

Læs mere

Sankt Jakobs Plads 17. februar

Sankt Jakobs Plads 17. februar
Læs mere

Sæson: Kålsalat

Det er vinter, og der er mange måneder til de friske sommergrøntsager kommer på banen igen. Men man kan sagtens lave en let og lækker salat til middags- eller frokostbordet alligevel, siger Det lille Grønttorv: Alle kender den græske salat med tomater, agurker, feta, løgringe og sorte oliven, anrettet på en bund af romainesalat. Den kan man ikke lave om …

Læs mere
facebook