bm_newsletter_logo

Sommeren er over os!

Det kan ikke længere skjules - det er grundlovsdag på fredag, kalenderen skriver juni, og vi er officielt i sommermånederne. Nogle er måske lidt skuffede over at have fået væltet deres ferieplaner af corona-lukningen af landets grænser.

Men man skal se det fra den positive side: alle har fået en chance for at opleve Danmark, når det er smukkest og de danske råvarer, når de er allerbedst og mest spændstige - og for at være med til at få økonomien på fode ved at handle lokalt.

Selv om regeringen og sundhedsmyndighederne har lempet lidt på fx afstandskravcene, sørger vi alligevel for at være forsigtige. Så lyt til stadeholderne, hvis de siger, der er for mange omkring et enkelt stade, og bemærk:

  • Der er to meter mellem hvert stade
  • Der er tydelig afmærkning foran hvert stade for at holde afstand
  • Der er håndsprit / engangshandsker hos stadeholderne
  • Det er i udgangspunktet kun stadeholderne der må berøre varerne (altså ingen tag-selv-smagsprøver og ingen selvbetjening)
Bemærk også, at vi - på grund af pladskravene - tager en større del af pladsen i brug end sædvanligt, og aflæg også et besøg hos de stadeholdere, der står i "hjørnerne".

Og kom så glad og tryg - vi er glade for at se jer.

Genåbning på Frederiksberg

Genåbning på Frederiksberg
Så sker det! Efter at have holdt pause siden midt i februar, er Bondens Marked tilbage på Frederiksberg. Fra næste fredag - altså den 12. juni - og frem til jul kan du hver fredag fra 14-18 fylde kurven med lokale og importerede lækkerier. På det første marked kan du bl.a. møde Langebjerggård, som kommer med lammekød af den gamle, …

Læs mere

Sankt Jakobs Plads 6. juni

Sankt Jakobs Plads 6. juni
Læs mere

Sankt Thomas Plads 12. juni

Sankt Thomas Plads 12. juni
Læs mere