bm_newsletter_logo

Fuldt hus på Østerbro - Frederiksberg åbner igen!

Vi er i den grad klar på Østerbro på lørdag. Vi har 13 stadeholdere med alt hvad hjertet kan begære - fra velduftende olier og salver til grydeklare kaniner, lagrede oste, friske asparges, boblende vine, oliven og flæskestege. Du kan se mere om stadeholderne på hjemmesiden.

Og så har vi store nyheder: Efter nogle måneders pause åbner vi igen markedet på Frederiksberg. Fra den 12. juni og frem til jul kan du atter finde os på Sankt Thomas Plads hver fredag fra klokken 14-18. Vi glæder os til at se jer igen.

Selv om regeringen og sundhedsmyndighederne har lempet lidt på fx afstandskravcene, sørger vi alligevel for at være forsigtige. Så lyt til stadeholderne, hvis de siger, der er for mange omkring et enkelt stade, og bemærk:

  • Der er to meter mellem hvert stade
  • Der er tydelig afmærkning foran hvert stade for at holde afstand
  • Der er håndsprit / engangshandsker hos stadeholderne
  • Det er i udgangspunktet kun stadeholderne der må berøre varerne (altså ingen tag-selv-smagsprøver og ingen selvbetjening)
Bemærk også, at vi - på grund af pladskravene - tager en større del af pladsen i brug end sædvanligt, og aflæg også et besøg hos de stadeholdere, der står i "hjørnerne".

Og kom så glad og tryg - vi er glade for at se jer.

Sankt Jakobs Plads 30. maj

Sankt Jakobs Plads 30. maj
Læs mere