bm_newsletter_logo

Lørdagsmarked - nu med åbne restauranter!

Vi er klar igen på Østerbro i morgen. Restauranterne på Sankt Jakobs Plads har åbnet for udeserveringen, så vi rykker alle lidt tættere sammen - uden dog at gå på kompromis med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Vi synes restauranterne har fortjent et besøg af dig efter dit indkøb på markedet: de har været igennem en hård tid. Drik en kop kaffe eller et glas vin og nyd, at byen er ved at vågne igen. Du kan som sædvanligt se på hjemmesiden hvilke stadeholdere du kan møde - vi glæder os til at se dig.

Selv om regeringen og sundhedsmyndighederne har lempet lidt på fx afstandskravcene, sørger vi alligevel for at være forsigtige. Så lyt til stadeholderne, hvis de siger, der er for mange omkring et enkelt stade, og bemærk:

  • Der er to meter mellem hvert stade
  • Der er tydelig afmærkning foran hvert stade for at holde afstand
  • Der er håndsprit / engangshandsker hos stadeholderne
  • Det er i udgangspunktet kun stadeholderne der må berøre varerne (altså ingen tag-selv-smagsprøver og ingen selvbetjening)
Bemærk også, at vi - på grund af pladskravene - tager en større del af pladsen i brug end sædvanligt, og aflæg også et besøg hos de stadeholdere, der står i "hjørnerne".

Og kom så glad og tryg - vi er glade for at se jer.

Sankt Jakobs Plads 23. maj

Sankt Jakobs Plads 23. maj
Læs mere