bm_newsletter_logo

Genåbning på Frederiksberg: Et spørgsmål til medlemmerne

Vi har fået tilladelse fra politi og Frederiksberg Kommune til at genåbne markedet på Sankt Thomas Plads på Frederiksberg. Kommunen stiller dog nogle krav - ud over "coronakravene", som vi sådan set er forberedte på efter at have gennemført tre Østerbro-markeder med afstand og håndsprit:
  • Det koster kr 1.400,- pr. stadeholder pr. halvår at afholde marked på Frederiksberg. I modsætning til Københavns Kommune kræver Frederiksberg Kommune betaling for stadepladserne.
  • Vi skal informere alle omkringboende (private, butikker, kontorer) om arrangementet, dets varighed og formål fjorten dage inden det afholdes.
Det springende punkt er her økonomien. Vi kan som forening ikke lægge ud for stadeholderne på forhånd - hvis vi betaler 14.000 for ti stadeholdere, og stadeholderne udebliver, er pengene ude af vinduet.

De 1.400 kroner må de interesserede stadeholdere derfor selv lægge ud - så vores spørgsmål til alle jer medlemmer er: Kan vi finde mindst fire stadeholdere, der er interesserede i at betale kr. 1.400,- forud for at deltage i markedet på Sankt Thomas Plads det næste halve år?

Vi har sat fire som den absolut nedre grænse for hvornår vi kan lægge navn til som "Bondens Marked" - det er også muligt at gennemføre et marked som "enkelte stadeholdere", men så er det stadeholderne selv, der står for kontakten og ansøgningerne til Frederiksberg Kommune.

Hvordan vi så får informeret samtlige omkringboende må vi se på - men hvis vi ser på det fra den lyse side, er det jo en mulighed for direkte markedsføring.Husk markedsføring offline og online

  • Spørg Preben (vores kasserer) om du må få plakater til at hænge op i din butik og postkort til at give til dine kunder - og spørg gerne inden han selv kommer og giver dig dem
  • Brug de sociale medier og tag Bondens Marked (@Bondens Marked på facebook, @bondensmarkedikbh på instagram) eller send relevante billeder med sms til 4055 0804 eller mail til bisgaard@konkret.dk, så fixer vi det på Bondens Markeds konti
  • Kom med input (billeder / tekst) til hjemmesiden og nyhedsbrevet. Send færdigt materiale eller udkast til bisgaard@konkret.dk, så fixer vi den. Vi kan i øvrigt godt være stolte af vores nyhedsbrev, vores åbningsrate har være på over 50 % og vores klikrate på omkring 20 de sidste to uger. Det lyder måske ikke af meget, men det er en åbningsrate, der er mere end dobbelt så høj som gennemsnittet og en klikrate, der er næsten ti gange så højt som gennemsnittet, ifølge mailchimp (en af de store nyhedsbrevs-udbydere). Det betyder en og kun en ting: Vores kunder er meget interesserede i at vide på forhånd, hvem der kommer på markedet!
  • Meld dig ind i facebook-gruppen Bondens Markeds Venner, hvor du kan komme direkte i kontakt med kunderne

Sankt Jakobs Plads 16. maj

Sankt Jakobs Plads 16. maj
Læs mere
facebook instagram