bm_newsletter_logo

Markedet genåbner på Østerbro

Kære alle medlemmer - Det er med glæde, vi nu kan meddele, at vi fra på lørdag den 25. april kl. 10-15 genåbner markedet på Sankt Jakobs Plads.

Vi følger alle retningslinier, og kommer derfor til at have plads til færre stadeholdere indtil videre. Det maksimale antal har vi sat til 8 (markedet den 25. april er allerede fyldt op) - og husk, at der skal være længere mellem staderne og at sørge for, at der ikke er kødannelser.

Mød op til markedet senest 8.45, husk at printe sundhedsstyrelsens corona-vejledning ud til telt eller salgsvogn (hvis du har en flade du kan hænge den på) - og tag håndsprit med, hvis det er relevant.

Vil du med de kommende lørdage skal du tilmelde dig i tråden på facebook eller via mailen, bondensmarked@bondensmarked.dk.

Jette Højholdt Mikkelsen træder tilbage som formand

Jette Højholdt Mikkelsen, som grundlagde Bondens Marked i 1997, og som siden stiftelsen af Foreningen Bondens Marked i 2018 har fungeret som foreningens formand, har med øjeblikkelig virkning valgt at trække sig fra posten.

Det er en beslutning, vi i bestyrelsen er meget kede af. Jette har fra de første år på Gisselfeldt til etableringen af regelmæssige og velbesøgte bymarkeder i Kødbyen, på Østerbro og på Frederiksberg gjort et uvurderligt stykke arbejde for Bondens Marked og stadeholderne.

Hun har opbygget det solide netværk, der er nødvendigt for at tiltrække stadeholdere til markedet, haft forståelse for stadeholdernes forskellige behov og haft et tæt og godt samarbejde med relevante myndigheder, senest i forbindelse med corona-krisen.

Sidst men ikke mindst har Jette været pioner i etableringen af en københavnsk markedskultur som modstykke til supermarkederne.

Jette har valgt at trække sig, fordi hun oplevede at det gennem et stykke tid havde været svært at håndtere uoverensstemmelser mellem stadeholderne, uoverensstemmelser, der til tider voksede ud over rimelighedens grænser.

Vi har i bestyrelsen taget Jettes beslutning og begrundelsen herfor til efterretning. Parallelt med arbejdet med genåbningen af markederne, vil vi derfor arbejde med retningslinjer for godt, kollegialt samvær, gensidig respekt og opbakning mellem stadeholderne på markederne.

Vi vil fra bestyrelsen ønske Jette al mulig held og lykke fremover - og altid holde en dør åben, hvis Jette på et tidspunkt skulle ønske sig tilbage på markedet, hvad enten det er som stadeholder eller i bestyrelsen.Husk markedsføring offline og online

  • Spørg Preben (vores kasserer) om du må få plakater til at hænge op i din butik og postkort til at give til dine kunder - og spørg gerne inden han selv kommer og giver dig dem
  • Brug de sociale medier og tag Bondens Marked (@Bondens Marked på facebook, @bondensmarkedikbh på instagram) eller send relevante billeder med sms til 4055 0804 eller mail til bisgaard@konkret.dk, så fixer vi det på Bondens Markeds konti
  • Kom med input (billeder / tekst) til hjemmesiden og nyhedsbrevet. Send færdigt materiale eller udkast til bisgaard@konkret.dk, så fixer vi den. Vi kan i øvrigt godt være stolte af vores nyhedsbrev, vores åbningsrate har være på over 50 % og vores klikrate på omkring 20 de sidste to uger. Det lyder måske ikke af meget, men det er en åbningsrate, der er mere end dobbelt så høj som gennemsnittet og en klikrate, der er næsten ti gange så højt som gennemsnittet, ifølge mailchimp (en af de store nyhedsbrevs-udbydere). Det betyder en og kun en ting: Vores kunder er meget interesserede i at vide på forhånd, hvem der kommer på markedet!
  • Meld dig ind i facebook-gruppen Bondens Markeds Venner, hvor du kan komme direkte i kontakt med kunderne

Bondens Marked genåbner på Østerbro

Bondens Marked genåbner på Østerbro
Lørdag den 25. april fra 10-15 åbner Bondens Marked igen på Sankt Jakobs Plads på Østerbro. Politi, kommune og sundhedsmyndigheder har givet grønt lys, og vi vil fremover igen være at finde på pladsen om lørdagen fra 10-15. Det sker selvfølgelig under iagttagelse af alle forholdsregler: Vi begrænser antallet af stadeholdere, så vi kan sikre, at der er rigeligt med …
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 25. april

Sankt Jakobs Plads 25. april
Læs mere
facebook instagram