bm_newsletter_logo

Kåludskiftning og Arctic Food på Østerbro

Rødkålen fra Svanhom synger på sidste vers - men i denne uge lover Det lille Grønttorv, at der er flower sprouts på markedet. En herlig og ret ny kål, som faktisk er en krydsning mellem grønkål og rosenkål - hovedet er på størrelse med et rosenkål, og ligner en lille blomst. Den er nem at bruge - den kan tilberedes i ovnen, så den bliver sprød, den kan dampes, den kan braiseres i smør - og så passer dens milde smag de fleste.

I denne weekend vender Arctic Food tilbage til Østerbro - og de har fersk kød (på frost) fra ren, elg og bjørn samt røget og gravad ren og elg med på markedet. Selvfølgelig har de også syltetøj af bl.a. tyttebær, blåbær og multebær, der kan bruges som tilbehør til kødet eller til desserter.

Du kan som sædvanlig se hele listen med stadeholdere på hjemmesiden - og husk, at vi tager forbehold for pludselige fra- og tilmeldinger.

Sankt Thomas Plads 7. februar

Sankt Thomas Plads 7. februar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 8. februar

Sankt Jakobs Plads 8. februar
Læs mere

Bliv en af Bondens Markeds Venner

Bliv en af Bondens Markeds Venner
Vi har oprettet gruppen Bondens Markeds Venner på facebook. Den er til dig, der regelmæssigt handler hos stadeholderne på Bondens Marked på Østerbro og - fra næste uge - Frederiksberg. Stadeholderne er også medlemmer af gruppen, så her har du bedre mulighed for at komme i kontakt med dem, hvis de husker det, laver de opslag i gruppen om hvad …
Læs mere