bm_newsletter_logo

Ny stadeholder

I denne weekend kan du møde en helt ny stadeholder på Bondens Marked - Æblegården Holev, som på trods af navnet ikke handler med frugt men med kød: okse- og lammekød fra gamle, danske racer i naturpleje.

Du kan møde Æblegården Holev på både Frederiksberg og Østerbro i denne weekend. Derudover kan du igen finde Birthesminde med "slowgrisene" på Frederiksberg, og Langebjerggård kommer igen med lam, kaniner og vildt på både Frederiksberg og Østerbro.

Du kan som sædvanlig se hele listen med stadeholdere på hjemmesiden - og husk, at vi tager forbehold for pludselige fra- og tilmeldinger.

Fortæl os hvad du mener

I samarbejde med en studerende gennemfører vi en undersøgelse blandt vores kunder - for at finde ud af om der er varer, I savner eller om I har andre kommentarer til Bondens Marked. Vi vil drøfte resultaterne fra undersøgelsen på vores snarlige generalforsamling - og glæder os til at høre fra dig. Klik her for at gå til undersøgelsen.

Sankt Thomas Plads 31. januar

Sankt Thomas Plads 31. januar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads 1. februar

Sankt Jakobs Plads 1. februar
Læs mere

Æblegården Holev

Æblegården Holev
Æblegården Holev er et lille økologisk landbrug med hovedvægten lagt på naturpleje, hovedsageligt med gamle danske husdyrracer. Æblegården Holev producerer velfærdsdelikatesser, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, og på Bondens Marked stiller de op med lamme- og oksekød.
Læs mere

Bliv en af Bondens Markeds Venner

Bliv en af Bondens Markeds Venner
Vi har oprettet gruppen Bondens Markeds Venner på facebook. Den er til dig, der regelmæssigt handler hos stadeholderne på Bondens Marked på Østerbro og - fra næste uge - Frederiksberg. Stadeholderne er også medlemmer af gruppen, så her har du bedre mulighed for at komme i kontakt med dem, hvis de husker det, laver de opslag i gruppen om hvad …
Læs mere