bm_newsletter_logo

Godt nytår!

Vi er tilbage i den vante markedsrutine - faktisk har vi allerede afholdt de første to markeder, men dette er det første nyhedsbrev i det nye år - så hermed godt nytår fra alle os til alle jer, og vi håber i har haft en fredsommelig og afslappet jul.

Traditionen tro trak vi lod om julekurve på årets julemarkeder - vinderne blev fundet på facebook, så hvis du endnu ikke er blevet fan af Bondens Marked i København, så er det på tide. På hjemmesiden kan du se mere om vinderne.

Og så har vi stadeholderne klar til de to markeder førstkommende fredag og lørdag - det er endnu lidt stille, men bare rolig, vi skal nok komme stærkt igen. Og husk - der er selvfølgelig som altid forbehold for pludselige fra- og tilmeldinger på grund af vejr og andre uforudsigeligheder.

Julekurve 2019

Julekurve 2019
På julemarkederne den 20. december på Frederiksberg og 21. december på Østerbro, trak vi traditionen tro lod om gavekurve med lækre varer fra Bondens Markeds stadeholdere. I år var der både grønt, gris, og søde sager i kurvene - og de glade vindere kunne gå derfra med et godt tilskud til julebordet. Vi trak to vindere på hvert marked - …
Læs mere

Sankt Thomas Plads 10. januar

Sankt Thomas Plads 10. januar
Læs mere

Sankt Jakobs Plads11. januar

Sankt Jakobs Plads11. januar
Læs mere

Bliv en af Bondens Markeds Venner

Bliv en af Bondens Markeds Venner
Vi har oprettet gruppen Bondens Markeds Venner på facebook. Den er til dig, der regelmæssigt handler hos stadeholderne på Bondens Marked på Østerbro og - fra næste uge - Frederiksberg. Stadeholderne er også medlemmer af gruppen, så her har du bedre mulighed for at komme i kontakt med dem, hvis de husker det, laver de opslag i gruppen om hvad …
Læs mere