Bondens Marked

Sankt Jakobs Plads 19. maj

Sankt Jakobs Plads 19. maj
Sommeren nærmer sig, og hedebølgen i sidste uge, har for alvor sat skub i sagerne. På lørdag finder du masser af frisk foråsgrønt hos Det lille Grønttorv, lam og vildt hos Torupgaard og Langebjerggaard, der er specialiteter fra det nordlige hos Arctic Food, Kærsgård kommer med kalv og kyllinger – denne gang på frost, men der kommer friskslagtede om nogen tid – …

Læs mere

Fårikål: Norsk klassiker

Fårikål: Norsk klassiker
Torsdag den 17. maj var Norges nationaldag. Det skal selvfølgelig fejres med en klassiker fra det norske – og nordiske – køkken: Fårikål. Det er om muligt den simpleste ret, der findes, men den er uhyre velsmagende (og måske især dagen efter, hvis den får lov til at stå og samle sig i køleskabet natten over). Den kan virke vinterlig, men …

Læs mere
facebook