Opskriftskonkurrence: Smagen af sommer

Opskriftskonkurrence: Smagen af sommer

Cookpad har udskrevet en sommerkonkurrence, hvor du kan dele dine lækreste sommeropskrifter. Det kan være alt fra kolde desserter, salater, drinks, smoothies, snacks, grillretter eller andre sommerlækkerier. Kun fantasien sætter grænser. Del din bedste opskrift, og deltag i konkurrencen om lækre præmier.

Konkurrencen, der løber fra 21. juli til 7. august, er åben for alle enkeltpersoner med postadresse i Danmark, Sverige eller Norge, og der er præmier fra Kunst og Køkkentøj og Friis-Holm Chokolade til de bedste opskrifter. Læs mere om konkurrencen på cookpads hjemmeside.

Cookpad er oprindeligt en japansk opskriftsdelingsplatform, hvor alle kan lægge opskrifter og billeder ud. Sitet har 50 millioner brugere, og er dermed det største site af sin slags i Japan.

Når du lægger opskrifter op, skal du sikre dig, at både de og de ledsagende billeder er af tilstrækkelig høj kvalitet – bruger du råvarer, der ikke er almindeligt kendt, skal du give en forkaring på hvor de kommer fra og hvordan de kan anvendes – og du må selvfølgelig ikke anvende billeder, du har fundet på andre websites.

Det vil da være oplagt at bruge råvarerne fra Bondens Marked i en opskrift på cookpad – så herfra skal kun lyde et god fornøjelse ved komfurerne!