Nyheder og debat

Gastronomisk hæder til Det lille Grønttorv

Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening, der blev stiftet i 1964 af Mogens Brandt med støtte af bl.a ...
Læs Mere

YouTuber sætter fokus på lokale sæsonvarer

Bondens  Markeds gode ven Katrine Klinken, der i en årrække har skrevet om mad i Information og Hjemmet, har oprettet ...
Læs Mere

Sæson: Fyldt kålhovede

Det er for alvor blevet kåltid – i den næste måneds tid handler det om at bruge fantasien med kålhoveder, ...
Læs Mere

Sæson: Kålrabi med porre

Ifølge Det lille Grønttorv er april den grusomste måned af alle. Vinterens lagre er ved at være tømt, og der ...
Læs Mere

Sæson: Colcannon

Lørdag den 17. marts er St. Patricks Day, den irske nationaldag. Så hvad er mere passende til den kommende uge end ...
Læs Mere

Michelinråvarer i dit køkken

Når inspektørerne fra det franske dækfirma Michelin skal drysse stjerner over restauranterne, er det selvfølgelig ikke helt tilfældigt, at det bliver ...
Læs Mere

Sæson: Tilbehør til stenbiderrogn

Det er sæson for stenbiderrogn. Den mest almindelige servering er stadig stenbiderrogn på ristet brød eller blinis – den klassiske, ...
Læs Mere

Sæson: Rødbedetatar

Tatar-navnet er måske lidt misvisende i denne sammenhæng. I hvert fald er denne tatar helt og aldeles vegetarisk - og ...
Læs Mere
Loading...