Nyheder og debat

Bestil fersk kylling til Sankt Hans

Kærsgård har på lørdag ferske kyllinger med fra Dalbakkegaard. Det er fritgående økokyllinger, der har levet et godt liv ude ...
Læs Mere

Kærnemælkspannacotta med rabarber

Det er sommer, og som sædvanlig er koldskålen nærmest fast på menuen. Denne pannacotta nærmer sig en fast, men cremet ...
Læs Mere

Fårikål: Norsk klassiker

Torsdag den 17. maj var Norges nationaldag. Det skal selvfølgelig fejres med en klassiker fra det norske – og nordiske ...
Læs Mere

Åben Gård hos »Velfærdsdelikatesserne«

En række af de økologiske gårde, der producerer »velfærdsdelikatesser«, altså producenter, der lever op til Dyrenes Beskyttelses krav til dyrevelfærd, holder åben ...
Læs Mere

Terra madre Nordic i Kødbyen

Når du har været på Bondens Marked, er det oplagt at fortsætte weekenden i Kødbyen. I weekenden den 28.-29 april ...
Læs Mere

Gastronomisk hæder til Det lille Grønttorv

Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening, der blev stiftet i 1964 af Mogens Brandt med støtte af bl.a ...
Læs Mere

YouTuber sætter fokus på lokale sæsonvarer

Bondens  Markeds gode ven Katrine Klinken, der i en årrække har skrevet om mad i Information og Hjemmet, har oprettet ...
Læs Mere

Sæson: Fyldt kålhovede

Det er for alvor blevet kåltid – i den næste måneds tid handler det om at bruge fantasien med kålhoveder, ...
Læs Mere
Loading...