Bondens Marked åbner på Christianshavn

Bondens Marked åbner på Christianshavn

Onsdag den 15. august fra 12-18 åbner vi for første gang teltene på Strandgade på Christianshavn. Bondens Marked på Christianshavn organiseres i samarbejde med Broens Gadekøkken, og finder sted hver onsdag.

Placeringen af Bondens Marked er på Strandgade, overfor Broens Gadekøkken, ud mod Trangraven, er strategisk valgt: Her har vi mulighed for at møde byens mange pendlende cyklister i øjenhøjde, og samtidig kan gæsterne hos boderne hos Broens Gadekøkken få adgang til de mange gode råvarer hos Bondens Markeds stadeholdere – noget, som vi og Broens Gadekøkken tror bliver en fordel for begge parter.

Som udgangspunkt er det tanken, at vi hver onsdag skal præsentere et bredt udsnit af råvarer og importvarer, alle med udgangspunkt i de krav om kvalitet, vi deler blandt stadeholderne – og det skal selvfølgelig være muligt at købe ind til et helt måltid på Bondens Marked.

Bondens Marked blev grundlagt i september 2007 på Gisselfeld nær Haslev, og rykkede til København i 2012. Fordelt over året afholdt vi fem markeder på pladsen foran Øksnehallen, men allerede året efter flyttede markedet til Sankt Jakobs Plads på Østerbro.

Siden 2015 har vi holdt marked på pladsen hver eneste lørdag året rundt, og er efterhånden blevet en institution på Sankt Jakobs Plads, hvor vi selvfølgelig stadig vil være at finde hver lørdag.

Vi glæder os til at møde Christianshavnerne på Strandgade!