Sommermad på under en time

Sommermad på under en time

Om sommeren vil vi gerne nyde det gode vejr, og hygge på terrassen, i gårdhaven eller på altanen med venner og familie. Derfor skal madlavningen helst ikke tage for lang tid, men stadig resultere i et dejligt og velsmagende måltid.

Opskrifts-appen Cookpad har derfor udskrevet en sommerkonkurrence, hvor de inviterer brugerne til at dele dine bedste sommeropskrifter der kan laves på mindre end 1 time. Det kan være alt fra kød og grøntsager tilberedt på grill, lette salater, sommerdrinks eller dejlige sommerdesserter.

Det er selvfølgelig oplagt, at du bruger opskrifter fra Bondens Marked til at lave sommermaden – del din bedste opskrift, inspirer andre hjemmekokke, og deltag i konkurrencen om en af cookpads sommerpræmier.

Læs mere om konkurrencen her.